Jaarvergadering Dorpsraad

Jaarvergadering Dorpsraad Haelen

De dorpsraad Haelen houdt op woensdag 18 april 2018 om 20.00 uur de jaarvergadering in Trefcentrum Aldenghoor.  Het bestuur van de Dorpsraad nodigt hierbij iedereen uit die geïnteresseerd is in het wel en wee van het kerkdorp Haelen, of degene die een steentje wil bijdragen aan het leefbaar houden van het dorp Haelen. De Dorpsraad organiseert in samenwerking met een aantal vrijwilligers activiteiten in Haelen, zoals de intocht van Sint-Nicolaas, het Sint-Maartensvuur, de Doden Herdenking op 4 mei en Kingsday. Voor de ondersteuning van deze activiteiten zijn er vrijwilligers nodig, zoals verkeersregelaars. Hebt u interesse om de vrijwilligers te ondersteunen tijdens deze activiteiten of wilt u het bestuur van de dorpsraad ondersteunen, kom dan naar de jaarvergadering.

De jaarvergadering vindt plaats op woensdag 18 april 2018  om 20.00 uur in Trefcentrum Aldenghoor. Zet deze datum alvast in de agenda. De agenda van deze vergadering is te zien of www.dorpsraadhaelen.nl

Dorpsraad Nieuws.

De sloop van het voormalig pand discodancing Geelen gaat voorlopig niet door in verband met de vondst van een aantal zeldzame en beschermde dieren, zoals de Passer Domesticus; Chiroptera en de Martes Foina. Voor meer informatie, zie de facebookpagina van Woon en Leefomgeving Haelen.

4 mei 2018 Doden Herdenking. De dorpsraad is in een vergevorderd stadium van overleg met de grote telefoonproviders en sociale media, dat er tijdens de twee minuten stilte geen telefoonverkeer en berichten geplaatst kunnen worden in de omgeving van het kerkhof in Haelen. Meer informatie begin april.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties