Sport

Opening zomerseizoen 2018


Het zomerseizoen is in aantocht. Achter de schermen wordt hard gewerkt om er een mooi seizoen van te maken, met voor alle leden een aantrekkelijk programma.

We openen met:

Lente-Ooje toernooi van woensdag 21 t/m zondag 25 maart
Opening voor de Jeugd
Zaterdag 24 maart staat in het teken van de jeugd. Zij openen vanaf 10.00 uur het seizoen met een “knallende” verrassing! Ook nieuwe leden zijn van harte uitgenodigd.
Pasjesavonden
Op donderdag 22 en vrijdag 23 maart kunnen alle leden tussen 19.00 en 20.30 uur de nieuwe ledenpas in het clubgebouw afhalen.
Trainingen
Ook komend zomerseizoen biedt Tennis Time Academy weer een attractief trainingsprogramma aan voor beginners en gevorderden.

Doorlopende activiteiten:

Double Trouble
Vanaf 7 maart vindt wekelijks op woensdagavond de “Double Trouble” plaats van 19.30 tot 21.00 uur. Tijdens het lente oojetoernooi (21 maart) is er geen Double Trouble. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom om door middel van rackets trekken in rondes van een half uur te dubbelen. Aanmelding is niet nodig.

Heren play-in
Van april t/m oktober is er weer Heren play-in op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Alle heren vanaf 16 jaar zijn hier van harte welkom en ook hier is aanmelding niet nodig.

Interne 16+ mixed competitie
De eerste ronde van deze interne competitie op donderdagavond is op 8 maart van start gegaan. Nieuwsgierig? Kom eens kijken! Meedoen? Meld je aan bij de uitnodiging voor de volgende speelronden.

Recreatie tennis Ma-Do ochtend
Op dit moment is deze competitie nog niet opgestart. Ook hiervoor komt een uitgebreide uitnodiging.

Wilt u meer weten over bovenstaande activiteiten, raadpleeg dan onze website www.tvnapoleon.nl. Hier vindt u alle informatie! Veel tennisplezier gewenst!
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  SCHOTT ZWIESEL GLAZEN zegels.

  Schott Zwiesel Glazen zegels van de JUMBO. U zou mij hier heel blij mee maken. Ze kunnen ook tegen betaling van de postzegel opgestuurd worden. Lees meer
 • Headline 1

  IBC containers met 1000 liter inhoud.

  IBC containers met 1000 liter inhoud. De containers zijn eenmalig gebruikt. Prijs 15,00 per stuk. Lees meer
 • Headline 1

  vrijwilliger gezocht

  Vrijwilliger kook/eet project Stephanushof in Heel is een kook/ eet project gestart. Op dit moment komen er 15 mensen waarvan er een paar helpen met bereiding van de maaltijd zoals aardappelen schillen en groenten schoonmaken. Voor deze activiteit zoeken wij een vrijwilliger om ons te ondersteunen. Het project vindt wekelijks plaats op vrijdag van 10.45 - 13.45 uur. Interesse nee kontakt op met Huis van Welzijn 06-44272609 Lees meer
 • Headline 1

  Stapelstoelen

  Zware kwaliteit stapelstoelen in goede staat Zeer geschikt voor bijvoorbeeld kantine 3x paarse bekleding en 4x rode bekleding Lees meer
 • Headline 1

  glasgordijn/vitrage

  3 stuks glasgordijnen/vitrage met brede rand. Motief : roos. Kleur beige. Lengte 1,50 m. breedte 1 x 4,46, 1 x 3,94 en 1 x 2,56 tezamen voor 15 euro. Lees meer

Laatste reacties